معرفی فروشگاههای اینترنتی

معرفی کالاهای فروشگاههای اینترنتی ؛ فروشندگان کالا، فروشگاههای ارزان ، کالاهای لوکس و لاگچری ، مشاوره خرید بهترین کالاها

معرفی فروشگاههای اینترنتی

معرفی کالاهای فروشگاههای اینترنتی ؛ فروشندگان کالا، فروشگاههای ارزان ، کالاهای لوکس و لاگچری ، مشاوره خرید بهترین کالاها

قالب چیست و نحوه انتخاب قابل خوب

در این بخش قصد معرفی قالب وردپرس را داریم , اینکه چه کاربری دارن و به چه صورتی طراحی میشن. کلیه اصول و مواردی که ما باید در انتخاب قالب وردپرس خوب باید ملاک قرار بدیم رو با مهم مورد بررسی قرار میدیم. در دنیای بزرگ اینترنت روز به روز شرکت های بزرگ و کوچکی مشغول به ارائه خدمات تحت وب می کنند . خدماتی چون طراحی قالب وردپرس , آموزش , دروه های آنلاین و ...

همه ما در دنیای مجازی یا همان اینترنت که روز به روز فراگیر تر و تعداد کاربران آن بیشتر می شود تا به جایی میرسد که تعداد افراد حاظر در این دنیا جدید بیشتر از دنیا حقیقی که وجود دارد می شود. بیشتر افرادی که به دنیای مجازی جذب می شوند به دلیل آسان تر شدن کارشان و نماهای دیدنی که در این دنیای جدید وجود دارند جذب می شوند، تمامی این ها در صفحه نمایشگر ما قابل مشاهده هستند. تمامی این راحتی و زیبایی که ما کاربران آن را مشاهده می کنیم صفحات وب می باشند که کار های روزمره ما را پیش می برند.

بعضی اوقات پیش میاید که ما قصد داریم سهمی از این دنیا بزرگ را با راه اندازی یک سایت از آن خود کنیم و گاها کسب و کاری را از این طریق داشته باشیم، به این منظور نیاز به محیطی زیبا و در عین حال کارآمد و همچنین کاربر پسند داریم که بتوانیم مخطبانی برای این کسب و کار جذب کنیم. به این محیط و نماهای زیبا در دنیا مجازی یا به عبارت دیگر همان اینترنت قالب های هوشمند می گویند.

در متن فوق توضیح تقریبا کاملی را از قالب در اختیار شما کاربران محترم قرار دادیم و در ادامه قصد داریم نحوه انتخاب یک قالب یا در واقع ویژگی های لازم برای خرید قالب وردپرس خوب متناسب با سایتمان را برای شما عزیزان توضیح دهیم.

قالب چیست و چگونه قالب وردپرس را انتخاب کنیم ؟

قالب ها توسط طراحان و برنامه نویسانی که در زمینه وب فعالیت دارند طراحی می شوند. این قالب ها ظاهر اصلی و نمایانگر کارایی سایت می باشند، اما این مورد به تنهایی برای راه اندازی یک سایت هوشمند و موفق کافی نیست. قالب وسیله ای است که کاربران سایت ما را به آن شکل مشاهده می کنند. ما در سایتمان نیاز به صفحاتی برای مدیریت و اکتیو کردن تمام قسمت های قالب که کار اصلی سایت را انجام می دهند داریم که آن ها به خودی خود قابل مشاهده نمی باشند و ما آن ها را توسط قالب به نمایش می گذاریم.

راه های مختلفی برای ساخت این زیر بنا یا به عبارت دیگر همان صفحه مدیریت که در متن بالا گفته شد وجود دارد که اکثر ما cms های آماده را به دلیل آسانی و تسریع در کارمان علاوه بر زیبایی انتخاب می کنیم که یکی از مهم ترین و بهترین و آسان ترین cms ها که افراد زیادی را به سوی خود جذب کرده و کار با آن بسیار آسان و کاربر پسند می باشد وردپرس است که در ادامه این مقاله شرح کاملی از قالب های آن در اختیار شما قرار می دهیم.

تمام قالب ها یا به قول معروف صفحات وب که ما به گشت و گذار در آن ها می پردازیم از یک سری از چارچوب ها و قواعد یکسانی پیروی می کنند که این قواعد طبق استاندارد های جهانی توسط برنامه نویسان وب طراحی و تعبیه می شوند و قابل نمایش به سبک دیداری برای کاربران درمیایند. چارچوب اصلی این قالب ها را اجزایی تشکیل می دهند. به اصطلاح افرادی که اقدام به طراحی قالب وردپرس می کنن با یک سری اجزا و موارد رو رعایت کنن که این موارد و اجزا عبارتند از:

بخش هدر

هدر وب سایت که در آن اشکال مهمی مانند منو که کاربران وقتی وارد سایت شما می شوند به آن ها این قدرت را می دهد  که صفحه های دیگر وب سایت شما را مشاهده کنند، لوگو که معرف برند کسب و کار شما در این محیط می باشد و کادر جست و جو که در اکثر سایت ها در هدر قرار می گیرد. به جز این مواردی که ذکر کردیم هر سایت امکان دارد موارد مخصوص به خود را داشته باشد که نیاز باشد کاربر به محض ورود به وب سایت آن ها را مشاهده کند، جای آن ها هم در هدر است.

بخش body (بدنه)

بخش دوم در هر سایت بخش body یا همان بدنه اصلی وب سایت می باشد که در آن مواردی مانند مطالب و یا کلیت مفهوم و کارایی وب سایت شما به نمایش گذاشته می شود

بخش سایدبار

در کناره ی بخش body یا همان بدنه در سمت راست و یا سمت چپ به صورت دلخواه بخش دیگری به صورت ستونی به عنوان سایدبار قرار می گیرد تا ما اگر قصد داشتیم موارد بیشتری را در سایت به نمایش بگذاریم از این قسمت استفاده کنیم.

بخش footer

و در نهایت به بخشی می رسیم که به وب سایت ما خاتمه می دهد. این بخش با عنوان فوتر یا همان پاورقی شناخته می شود که در این قسمت می توانیم یاد آوری ها و یا دسترسی های آسان در ستون های مختلف قرار بدهیم، این ستون ممکن است به صورت یک ستونه یا چند ستونه باشند که ما به شما توصیه می کنیم قالبی را برای وب سایت خود انتخاب کنید که فوتر آن نسبت به نیاز های شما به این قسمت تقسیم شده باشد.

معرف قالب های آماده وردپرس

در مطالب بالا شما متوجه شدید که برای به کار گیری قالب وب سایت ما نیاز به اکتیو کردن آن ها با یک صفحه مدیریتی نیاز داریم که ما در ادامه این مقاله قصد معرفی قالب های وردپرس و خصوصیان آن ها و نحوه یافت قالب، متناسب با سلیقه امان و همچنین کارآمد که با استاندارد ها روز جهان مطابقت داشته باشد را داریم.

همان طور که گفته شد قالب ها از چهار بخش اصلی تشکیل شده اند که قالب های وردپرس هم از این قضیه مستثنی نمی باشند. یک امتیاز مثبتی که در قالب های وردپرس وجود دارد این است که باعث می شود در تمام مواقع هزینه های سرسام آور و بسیار بالای طراحی یک قالب شخصی به شدت کاهش یابد. اگر شما هم اکنون به فکر این فرو رفته اید که این قالب ها از قبل طراحی شده و یک طراحی شخصی نمی باشد و یا ممکن است با سلایق شما سازگار نباشد درست فکر کرده اید ولی ما به این دلیل وردپرس را به شما معرفی کردیم که هزاران هزار قالب برای این cms طراحی شده است که به صورت رایگان و یا قالب هایی به صورت حرفه ای تر و پولی در اختیار شما قرار دارد که به احتمال زیاد شما می توانید قالب مورد نظر خود را در میان این دریای وسیع قالب پیدا کنید، البته ممکن است تمام این قالب های موجود مورد پسند شما واقع نشوند به همین دلیل باید به شما بگوییم که شما می توانید قالبی را به صورت اختصاصی و متناسب به سلایق خود با هزینه فوق العاده کمتری طراحی کنید.

بهینه سازی قالب های وردپرس

ویژگی دیگری که در قالب های وردپرس می توان به آن اشاره کرد قابلیت بهینه سازی آن ها به صورت هرچه ساده تر می باشد که برای افزایش رنک و امتیاز وب سایت شما در موتور های جست و جوگر را آسان می سازد.

نکاتی که در انتخاب قالب باید به آن ها توجه شود

برای انتخاب قالب های وردپرس ما نیاز داریم به نکاتی توجه کنیم که این نکات شامل موارد زیر می باشد:

1- سرعت بارگذاری قالب در دمو که نمایانگر سرعت قالب در سایت ما می باشد

2- پیروی از قواعد چارگانه نسبت به سلایق ما (البته در قبل ما بدنه اصلی وب سایت و چارچوب اصلی یک قالب را شرح دادیم که در این بخش قسمت ساید بار ممکن است در بعضی از قالب ها حذف شده باشد. این قسمت نسبت به نیاز ما می تواند داخل سایت وجود داشته باشد و یا نداشته باشد)

3- اگر ما نیاز به جلوه های ویژه و انیمیشن های مختلف مانند حرکت های متفاوت نوشته ها و مطالب وب سایت و یا عکس ها داریم قالبی را در نظر بگیریم که از این ویژگی ها پشتیبانی کند ( تمامی قالب ها این ویژگی ها دارا می باشند ولی برای این ما این گزینه را برای شما مطرح کردیم که ممکن است قالب هایی را که از این خصوصیت ها پیروی نمی کنند و ما با استفاده از افزودنی ها این ویژگی را به قالب اضافه کنیم با کاهش سرعت قالب روبه رو شویم).

نحوه نصب قالب


حال پس از این که شما وردپرس را نصب و راه اندازی نمودید و سایت برای به نمایش گذاشتن آماده شد باید به آدرس اصلی سایت خود مراجعه کنید.
اگر شما عزیزان وردپرس را به صورت صحیح و بدون نقص نصب کرده باشید صفحه اصلی سایت برای شما به نمایش گذاشته می شود که به صورت پیش فرض پس از نصب وردپرس یک قالب نصب شده که در ورژن جدید وردپرس قالب 2013 می باشد.
حال شما برای این که بتوانید به قسمت مدیریت سایت ( مدیریت وردپرس ) خود مراجعه نمایید باید به انتهای ادرس سایت خود wp-/ login.php را اضافه نمایید و سپس در صفحه ای که در مقابل شما ظاهر می شود یوزر و پسوردی که خود انتخاب کرده اید را وارد نموده و بر روی گزینه ورود کلیک کنید و وارد قسمت مدیریت سایت شوید.

نحوه نصب قالب وردپرس


شما ابتدا باید شناسه و رمز خود را وارد نموده تا بتوانید وارد قسمت مدیریت سایت شوید، پس از اینکه وارد بخش مدیریت وردپرس یا به زبان ساده تر داشبورد وردپرس شدید اگر دقت کنید در سمت راست صفحه یک ستون می بینید که در آن ستون گزینه هایی که مربوط به مدیریت سایت می شود وجود دارد. هر کدام از این گزینه ها یک کار خاص و مخصوص به خود را انجام می دهند. هم چنین شما می توانید با کلیک کردن بر روی هر کدام از این گزینه ها محتوای متونی که در سمت چپ وجود دارند را نیز تغییر دهید. سپس در این قسمت برای این که بتوانید پوسته یا همان قالب سایت را نصب کنید در ستون سمت راست اگر بر روی گزینه نمایش کلیک کنید یک کادر در پیش روی شما به نمایش در می آید که شامل زیر مجموعه های گزینه نمایش می باشد.
برای اینکه بتوانید به قالب سایت و چگونگی نصب این قالب دست پیدا کنید باید بر روی گزینه های زیر مجموعه نمایش کلیک نمایید. در این صورت در سمت چپ صفحه یک محتوا به شما نشان داده می شود که قالب فعلی که بر روی وردپرس نصب شده است کدام یک می باشد و در قسمت پایین نیز سایر قالب ها را با نام پوسته های در دسترس به شما نشان می دهد.
حال برای اینکه بتوانید یک قالب جدید را نصب کنید باید دقت داشته باشید که به طور حتم قالب شما به صورت فایل zip باشد، سایت نیز به صورت جداگانه به شما اعلام میکند که فایل انتخابی باید به صورت zip باشد در غیر این صورت دچار مشکل می شوید و سیستم به شما اعلام خطا می کند. اگر دقت داشته باشید در تصویر بالا مشاهده می کنید محتوایی که شامل پوسته فعلی و هم چنین پوسته های در دسترس می باشد مربوط به گزینه مدیریت پوسته ها می باشد. حال شما برای این که یک قالب تازه را وارد نمایید باید بر روی گزینه نصب پوسته ها کلیک کنید.
برای ایجاد کردن یک قالب جدید پس از کلیک بر روی گزینه نصب پوسته و سپس گزینه بارگذاری یک صفحه باز می شود که در آن باید بر روی گزینه browse کلیک کنید و قالب دلخواه را از روی سیستم خود انتخاب کنید و سپس بر روی گزینه open و در آخر روی گزینه نصب کلیک کنید. حال وردپرس شروع به نصب قالب انتخابی شما می نماید و تمامی مراحل نصب نیز در یک صفحه به نمایش گذاشته می شود. شما با انجام این مراحل می توانید به سادگی کار نصب قالب را انجام دهید.
در مرحله اول فایل از صورت زیپ خارج می شود، در مرحله دوم فایل ها خوانده و سپس راه اندازی می شود و در آخرین مرحله نیز اگر تمامی عملیات به صورت صحیح انجام گرفته باشد و شما قالب را به درستی نصب نموده باشید پیغامی به شما نشان داده می شود که حاکی از درستی این نصب می باشد ولی در غیر این صورت در مرحله آخر پیغامی با این مضمون که نصب قالب با مشکل مواجه شده است را دریافت می کنید.

سایر گزینه هایی که وجود دارد از نامشان می شود کاربرد آن ها را حدس زد، گزینه اول یک پیش نمایش از قالبی را که نصب نموده اید را به شما نشان می دهد. گزینه دوم نیز برای فعال کردن قالب می باشد و گزینه سوم هم مربوط به صفحه قالب ها می باشد. اگر شما بر روی گزینه فعال کردن، کلیک نمایید قالبی را که آپلود کرده اید را برای سایت در نظر می گیرد.
به همان صورتی که مشاهده کردید نصب نمودن قالب در وردپرس کار بسیار ساده و آسانی می باشد. اما گاهی اوقات مشکلاتی نیز وجود دارد از جمله این که در بعضی موارد قالب ها دارای حجم زیادی می باشند و وردپرس هم دارای محدودیت است، در این صورت نمی توان بیشتر از ٢ مگ را آپلود نمود اما نگران نباشید راه زیادی برای برطرف کردن این مشکل وجود دارد به طور مثال افزایش حجم آپلود یکی از این راه ها است.

 

دیجی وردپرس وی سایت تخصصی ارائه انواع قالب وردپرس اعم از قالب های فروشگاهی , خبری , شرکتی , پزشکی , آموزشی , بازی ,  پرتالی , سازمانی و .... می باشد. ما با تجربه چندین ساله خود شما را دعوت به خرید قالب وردپرس از وب سایت بزرگ دیجی وردپرس می کنیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.